Trænger din virksomhed til en grundig omgang rengøring. CL Rengøring har over 30 års erfaring med rengøring. Vi tilbyder erhvervsrengøring af din virksomhed. Så hvis firmaets kontorer, trapper, toiletter eller andet har brug for en kærlig hånd står vi klar til at hjælpe dig med en erfaren og professionel løsning på erhvervsrengøring.

Erfaren og grundig erhvervsrengøring

Med over 30 års erfaring med erhvervsrengøring af diverse virksomheder har vi oplevet alt indenfor rod og snavs. Vi har prøvet alt fra de værste svinestier til let støvede kontoret. Så uanset hvilken opgave du har til os, er vi klar til at påtage os opgaven og hjælpe dig på vej mod en skinnende ren fremtid med en erfaren og grundig omgang erhvervsrengøring. Hos CL Rengøring sætter vi stor ære i at være grundige og levere en service kunden kan være tilfreds med. Derfor tager vi ikke afsted før kunden er tilfreds med det endelige resultat.

Erhvervsrengøring i Aarhus, Silkeborg og Holstebro

Vi tilbyder erhvervsrengøring til virksomheder i områder omkring Aarhus, Silkeborg og Holstebro. Det er ikke altid at virksomheder har ansat rengøringspersonale, men snavset holder sig ikke tilbage af den grund. Derfor er vi her til at hjælpe dig med at holde dine kontorer og andre lokaler rene og indbydende for både medarbejdere og gæster.

Vi tilbyder flere formere for erhvervsrengøring der kan beskrives som følgende.

  • Rengøring afvaskerier
  • Rengøring af fælles lokaler/selskabslokaler
  • Rengøring af kontorer og mødelokaler
  • Hovedrengøring
  • Højderengøring
  • Opskuring og behandling af gulve

Få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring

Så hvis du står og mangle et erfarent, pålideligt og grundigt rengøringsfirma til at påtage sig din erhvervsrengøring, står vi klar med en hjælpende klud. Vi hjælper dig med glæde af med snavset. Du kan kontakte os på telefon 22 99 73 29 eller ved at sende en mail til cl@clrengoering.dk. Vi har også en kontaktformular, som du kan udfylde og så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring.