Står du og skal fraflytte en bolig og har du brug for professionel flytterengøring. Så står CL Rengøring klar til at hjælpe dig. Uanset om du bor i lejlighed eller i hus kan rengøring ved fraflytning være en uoverskuelig opgave. Vi sørger for professionel flytterengøring så længe du sørger for at boligen er tom, når vi skal starte rengøringen. På den måde kan du efterlade boligen pæn og ren til den næste beboer.

Flytterengøring i Aarhus, Silkeborg og Viborg

Med vores placering i Kjellerup har vi allerede hjulpet mange tilfredse kunder med flytterengøring omkring Aarhus, Silkeborg og Viborg. Du kan blive en af disse tilfredse kunder, hvis du lader os stå for flytterengøringen. 
Vi tilbyder også almindelig rengøring for private. Det gælder uanset om du har brug for regelmæssig rengøring eller hvis boligen trænger til en hovedrengøring.

Undgå efterregninger med flytterengøring

De fleste boligselskaber har faste krav til, hvordan en lejlighed skal være rengjort, når den fraflyttes. Når vi foretager flytterengøring sørger vi derfor for at være så grundige, at de fleste boligselskaber tilfredsstilles. 
Med en professionel udført flytterengøring slipper du for at skulle tænke på selv at rengøre den bolig du fraflytter. Du slipper også for dumme efterregninger, fordi vi altid sørger for at være grundige i vores rengøring, så du ikke kan tænke på om flytterengøringen har været grundig nok. 

Hvad koster en flytterengøring? Få en pris på flytterengøring!

Har du spørgsmål til flytterengøring som trænger sig på eller ønsker du at få en pris? Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål og vi kommer gerne forbi og ser på opgaven, så vi kan give et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 22 99 73 29 eller ved at sende en mail til cl@clrengoering.dk. Vi har også en kontaktformular, som du kan udfylde og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.