Mangler du hjælp til rengøring i dit private hjem? Så lad CL Rengøring stå for opgaven. Vi tilbyder at gøre rent hos dig. Det kan være tiden eller overskuddet ikke er til det i hverdagene eller måske vil du bare gerne betale dig fra at andre gør det for dig. Uanset hvad tilbyder vi grundig og professionel privat rengøring efter dine ønsker. 
Har du brug for andre typer af privat rengøring tilbyder vi også trapperengøring, flytterengøring samt rydning og rengøring af dødsbo. Uanset hvilken type rengøring du har brug for, sammensætter vi et tilbud, som passer til dine ønsker og behov.

Privat rengøring i Aarhus, Silkeborg og Holstebro

Vi har stor erfaring med privat rengøring har allerede mange tilfredse kunder omkring Aarhus, Silkeborg og Holstebro. Vi sørger altid for at tilpasse vores ydelser til det, vores kunder har brug for. Derfor er vi også klar til at sammensætte en pakke for privat rengøring med netop det som du har brug for. 

Rengøringshjælp til privat rengøring

Vi tilbyder fleksibilitet i forhold til privat rengøring. Det betyder at du kan få rengøringshjælp til netop det som du har brug for. Det gælder både i forhold til almindelig støvsugning og aftørring af overflader, men også enkeltopgaver som eksempelvis dybdegående rengøring af ovn eller køleskab. Vi skræddersyr en løsning, som passer til netop det, som du har brug for.

Hvad koster privat rengøring? Få vores priser på privat rengøring

Prisen på rengøringshjælp til privat rengøring er afhængig af, hvilke typer af rengøring du gerne vil have, at vi hjælper dig med. Det er også afhængig af, hvor ofte du ønsker, at vi skal komme og gøre rent hos dig. Vi kommer gerne uforpligtende forbi for at tage en snak med dig om, hvad vi skal hjælpe dig med.
Har du brug for privat rengøring, så tag kontakt til CL Rengøring. Vi kan kontaktes på telefon 22 99 73 29 eller på mail cl@clrengoering.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.