Er en du har kær gået bort? Og har du brug for professionel hjælp til rydning og rengøring af dødsboet? CL rengøring tilbyder både rydning og rengøring af dødsbo. Vores erfaring siger os, at det kan være en svær og uoverskuelig opgave at tømme og rengøre en bolig efter afdøde. Af denne grund tilbyder vi at udføre disse opgaver - naturligvis med fuld diskretion. 

Rydning og rengøring af dødsbo i Aarhus, Silkeborg, Holstebro

Vi tilbyder rydning og rengøring af dødsbo for både private og erhverv i området omkring byerne Aarhus, Silkeborg og Holstebro. Erhverv kan eksempelvis være en boligforening, som søger professionel rydning og rengøring af et dødsbo, som ikke har nogen efterladte. Som privat står du måske med en stor sorg efter dødsfaldet og dette har vi selvfølgelig forståelse for. Derfor gør vi vores for at processen med rydning og rengøring af dødsbo bliver så smertefri som muligt.

Rydning af dødsbo

Når det kommer til rydning af dødsbo, kan det være en stor opgave at få ryddet op i alle de ting og sager, som den afdøde måtte have efterladt. Vi har stor erfaring med håndtering af dødsboer og du kan derfor trygt overlade den opgave til os.
Når vi foretager rydning af dødsbo sørger vi for håndtering og destruering af personlige papirer og effekter. Derefter tømmer og bortskaffer vi indboet af boligen. Hvis man ønsker det, tilbyder vi også at opbevare indboet i op til 3 måneder. Dette gør at man ikke skal skynde sig med sortering af alle tingene, samtidig med at man er i stor sorg over at tabe en man har kær.

Rengøring af dødsbo

Vores erfaring med håndtering af dødsbo fortæller os, at de efterladte ønsker en grundig rengøring af dødsboet, så boligen overdrages til den næste beboer på ordentlig vis. Vi sørger for professionel rengøring af dødsbo uanset om du ønsker let rengøring eller hovedrengøring. Vi kan også være behjælpelige med lugtsanering, hvis nødvendigt.

Få en pris på rydning og rengøring af dødsbo

Har du brug for at vide mere om rydning og rengøring af dødsbo eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud med en pris på opgaven? Så tag kontakt til CL Rengøring. Vi kan kontaktes på telefon 22 99 73 29 eller på mail cl@clrengoering.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.