Søger du en professionel til at sørge for at trappeopgangen eller trapperne i din virksomhed er pæne, rene og indbydende? Så lad CL Rengøring stå for trapperengøring hos dig. Vi har stor erfaring med rengøring af forskellig art og sørger altid for at være grundige. 
Udover trapperengøring kan vi også være behjælpelige med rengøring for både private og erhverv i området omkring Aarhus, Silkeborg og Holstebro. Vi tilbyder både rengøring som en engangsydelse og som regelmæssig og gentagende rengøring. Du bestemmer selv om du vil have en kontrakt med en fast pris eller om du ønsker at vi gør rent på timepris.

Trapperengøring eller trappevask

Når du lader os stå for trapperengøring hos dig, så bestemmer du selv om det skal være trappevask eller trapperengøring. Ved en trappevask vasker vi selve trapperne, som hvis man vaskede gulv. Derimod er trapperengøring rengøring af både trappe og gelænder. 
Vi tilbyder også hovedrengøring af trappeopgange, hvor vi udover den almindelige trapperengøring også sørger for rengøring af balustre, paneler, karme og vægge. Hvis du ønsker afspritning af trappeopgangen, er vi selvfølgelig også behjælpelige med det.

Trapperengøring og behandling af trapper

I forbindelse med trapperengøring kan vi også stå for behandling af trapperne med sæbe eller polish. Behandlingen kan være med til at beskytte trappen mod de forskellige typer af snavs, som en trappe bydes for. 

Kontakt os og hør mere om vores priser på trapperengøring

Har du brug for at vide mere om trapperengøring eller vores priser? Vi kommer uforpligtende forbi, tager et kig på opgaven og giver et tilbud indeholdende det du ønsker, vi skal gøre for dig. Så tøv ikke med at tage kontakt. Du kan kontakte os på telefon 22 99 73 29 eller på mail cl@clrengoering.dk. Vi har også en kontaktformular, som du er velkommen til at udfylde og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.